sunnuntaina, lokakuuta 20

Raunioita kahden koiran voimalla.

Tulipa päivä että Tuukkakin huolittiin mukaan treeneihin taas.Sanoisinko jotta kannatti :)
Oli yksi hyvin iloinen koira ja toinen erittäin tehokas koira.
Tuukan maalimiekkoset lymyilivät bunkkerin päällisessä puulaatikossa,loota auki.Teki ja työsti hyvin hajua omalla haukkuvalla tyylillään.Vähän otti häiriötä ruuasta ja Heikin sadehousuista.Lopulta tarkensi ja haukku maalin.
Toinen miekkonen oli keski-ja yläkasan välisessä,tulenpitopaikan vieressä pystytötsässä.Sama kuvio kuin ekassa.Teki ja työsti,kiersi,tsekkasi ruuat ja vaatteet.Lopulta tarkensi siihen pystytötsään ja meinasi ettei sen tykö pääsisi olleskaan,lopulta sinne sitten päästiin ihan viereen.Heikki palkkas ja kehui,voi sitä riemua.
Kolmas nostettiin läheltä alakasaa taas siellä pystytötterökeskittymässä.Hienosti jaksoi senkin työstää ja tarkentaa.Voi sitä vauhdin ja riemun määrää kun pääsi pitkästä aikaa töihin.Nyt on väsynyt korvaeläin eteisessä uinumassa.

Rieke pääsi vasta Tuukan jälkeen töihin,näiden välissä oli vielä muutama muu koira tekemässä oman suoritteen eli Riekeä koeteltiin todella autossa.Lopulta tuli Pikkaraisen vuoro.Otettiin paikallaan olo ja kävin kättelemässä Heikin,vähän huiskin ja haiskin,tein etsintäsuunnilteman joka toki oli jo päivän selvä tätä ennen.
Oltiin kovalla vauhdilla menossa jo lähekkäin piiloille mutta palautin koiran alkuun,eipä hötkyillä.Eka maalimies oli siinä bunkkerin päällä olevassa FIN-lava laidoista kyhätyssä elementissä missä Tuukallekin.Ensin katottiin ruokahäiriöitä,sitten käytiin keskitaloa vähän nuuhkimassa.Tarkistettiin heikin sadehousut törppö.Sitten lopulta haju rupesi tarkentumaan lootaan.Kierrettiin ja tarkistettiin,lopulta hyvä haukkusarja häntä heiluen.Maalimies ylös ja palkkaus.
Toisen maalimiehen Rieke bongasi alakasan ja keskikasan välisestä roskiksesta sieltä pystytörppökeskittymän kupeesta.Loistavasti työsti ja tarkensi eka taas Minkelin huppari ja ruokahäröt tarkasti,sitten sinne roskikseen,haukkusarja hyvä.Avasin roskiksen kannen ja Tiina pääsi palkkaamaan,teki hemmetin hienosti.Kolmas maalimies oli sen törppökeskittymän toisella puolen matalassa törpössä.Haku vei alakasan päälle,nuuhkutteli siellä,kutsuin koiraa tykö toiselta puolen törppökeskittymään ja kesken matkan miulle bongasi hajun,pysähtyi tarkensi törppöön ja haukku,aika mainio Pikkarainen.Ei voi olla kuin tyytyväinen Riekeen.Tuukan matkaan ottaminen teki hyvää kummallekin toverille näemmä tänään.

Kotiin tuleessa jätin suosiolla töissä olleet kotia,tarjosin Tonille ja Raakelille laatuaikaa lenkkeilyulkoilun muodossa.Kierrettiin tuolta mätäjoen alun kautta uudelle koirapuistolle eikä pidetty kummemmin kiirettä,saatiin varmaan tunti kulutettua aikaa sujuvasti.Mikäpäs siinä kun aurinko paistaa...



Vain me kolme ulkoilemassa...
Eilisestä toki sen verran jotta kutsu kävi Katrilta katsomaan tatuointisuunnitelmia Sacred tattooseen,Leppävaaraan.Eipä sitten muuta kuin matkaan ihmettelemään kuvaehdotelmaa ja hienoahan sieltä on tyrkyllä.Toki kun aiheena on kettuset.Samalla tuli heitettyä pohdintaa mitä tehtäisi solisluulla olevalle liskolle saatasko siihen selkäprokkikseen jotenkin liitettyä vaikka senkin peittokuvia,lehteä tms. aiheeseen sopivaa.Samalla näytin keittokirjasta tuota hahmoa joka ryystää teekupposesta huikkaa.Se on niin hieno että johonkin sen voisi ikuistaa kun on samanoloinen kuin mie <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti