lauantaina, lokakuuta 13

Hankintojen päivä

Eilen oli perjantai eli meille Rieken kanssa se on tottistelupäivä.Otin hallivuoron talvikaudelle yhdistyksen kautta niin tule tehtyä jotain järkevääkin koirien kanssa.Tällä kertaa vain en ottanut Tuukkaa mukaan.

Samoin eilisestä tuli hankintojen päivä.M & M tilasin Hurtan unisex takin,vihreänä olivat nimittäin alennusmyynnissä 50 % alella ja kokojakin vielä löytyi.
Jarno ilmoitti TYD hupparista ja niiden tuotteiden noutoa olisi sunnuntaina jostain itä-Vantaalta.Samallahan tuota menee Korson "avohoitolaan" huoltamaan autoa raunioiden jälkeen.
Uusi pokkarikin tuli haettua koneboxista porttipuistosta Canon powerShot A2300 HD,pinkki tietenkin ja pinkillä säilytyskotelolla.Siihen 8 Gt kortti niin saa räpsiä kuvia :)
Niin ja sitten oli se päivä kun sain vastaanottaa koirankarvalangat,meillä oli kehrääjän kanssa treffit Martinlaakson k-kaupan luona.Aika hienoa lankaa on,valtaosa vaaleaa ymmärrettävästi kun Tonista on kaikkein eniten kertynyt vuosien saatossa karvaa.Yksi vuosi siitä on jäänyt keräämättä kun oli isällä hoidossa Vuolijoella,Itärännalla.Mummilassa ja ehtipä se muistojen talo olemaan kotikotikin.Hieman kaipuu on mutta eipä sitä taloa enää takaisin saa =/
Mitäs muuta hankintoja,tilasin pomppatakkeja 2 sademallia lähinnä ekaksi tytöille punainen Raakelille ja musta Riekelle,kumpikin kokoa 55 cm.Pomppa on tulossa myös Messariin tänä vuonna jolloin voi tehdä isommat hankinnat sitten siellä,nähdään nyt vain onko se koko lähellä oikeaa noille nyt sitten ja helpompi sen mukaan ostaa sitten 4 peruspomppaa tikkivuorella ja vielä 2 sadepomppaa Tonille ja Tuukalle.Peruspompassa tuleekin väriongelma kun 6 väriä mistä valita mm. violetti ja keltainen.

Tänään menen katsomaan Hypnotisoijan Flamingoon ja pitäisi muutamat suolaiset piirakat tehdä.Huomenna on rauniot ja lupasin tekaista tarjoiluun suolaista.Emppu tuo kuulemna mutakakkua,vadelmamelbaa ja kermavaahtoa jälkkäriksi =P
Tommikin palaa tänään kotia koneforumista saattaa olla hieman hulinaa talossa illalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti