lauantaina, heinäkuuta 30

Surullisen yllätävää.

Tänään tuli tekstiviesti ystävältä että hänen koira on jäänyt auton alle,Paraisilla heidän oman rodun erikoisnäyttelyssä.
Näin jäi viimeiseksi muistoksi parin viikon takainen ulkoilu Oittaalla heidän kanssaan,Tilda oli hieno koira.
Surullista kuultavaa,soitin ystävälle heti viestin tultua.
Niin monelta on nyt koira lähtenyt rinnalta the koira vihreille niityille juoksemaan.

Viime viikonloppuna käytiin Kyröskoskella näyttäytymässä kasvattajalle ja iskäkoiran omistajalle.Kuvia toki odotellaan ja tuli niitä omaankin kameraan jokunen.Velipoika oli valla komea mitä nyt karva kadonnut johonkin niin kuin Riekelläkin.Kuviahan löytyy kuvablogista taas,sieltä Hiidenlahden Salli & Lecibsin Kepponen kansiosta.
Velipoika menee kehään tänä viikonloppuna Porissa,me odotellaan vielä sinne syyskuulle,4.9. on hakunilassa Vantaalla näyttely ja sinne on ilmottauduttu.
Muitakin on kateltu tässä,Hyvinkään ryhmistä ja Tampereen itsenäisyyspäivän näyttelyä sekä Messukeskuksen lauantain näytelmää,silloin pitäisi olla ruotsalainen tuomari ellei tule tuomarinmuutosta.Nähtäväksi jää se sitten.
Muutoin on menty sitä normia kun 2 viikon loma on pidetty,raunioillakin on nyt taukoiltu ja samoin nämä kaksi viikkoa ollaan metsätkin jätetty rauhaan hakuilun osalta.Uimassa on kuljettu ja Rieke on todella eripätevä uimari,oppi vihdoin ja viimein kääntymään rantaan omatoimisesti uidessaan.Samoin neiti on oppinut syömään mustikoita varvuista suoraan ja vadelmiakin.Ei toinna matkaan marjamehtään ottaa sitten.
Tällaista täällä jatketaan harjoituksia ja koetetaan päivittää blogia useamminkin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti