tiistaina, toukokuuta 10

Kopparnäs,Inkoo

Vihdoin ja viimein oli sunnuntaina,äitienpäivänä koirien kuvauspäivä Kopparnäsissa,Inkoossa.
Aamulla lähdettiin ja oltiin paikan päällä klo 9,Jarilla jäi vain kamera keittiön pöydälle kiireessä ja palasi kotoaan Inkoosta hakemaan sen.Toivottavasti saadaan kuvia ja paljon karvakorvista,lupaavalta ainakin kuullosti n. 400 kuvaa kamerassa.Matkassa heillä oli 2 bordercollieta ja shetlanninlammaskoira,merle Halla.

Aattelin yrittää olisko muutkin muuten kiinnostunut saamaan enempi kamerasta irti ja koetan organisoida koulutuspäivää asiasta kun kerta tuli Jarin kanssa puheeksi.Koetin saada irti alunperin summaa kuvauksista ja tilinumeroa että maksaisin pois poikkeen sunnuntain kuvaukset.Ei ryökäle antanut.
Muutenhan tässä on mennyt päivä kerrallaan.Tuukan kanssa aloiteltiin jälkikurssi ja huomenna se olisi edessä taas kerran.Rieken kanssa ollaan oltu kerran hallittavuuskurssilla keskiviikkona.Se on ennen rauniotreenejä sopivasti.
Hakuilussa Riekellä on näkölähdöt aika hanskassa,toisin kuin Tuukan hakuilu se vaatii näkölähtöjä.Jälestäminen näyttäisi olevan kivaa ainakin ne makkarat ja lihapullan palat siinä lajissa sekä lopun palkka purkissa.

Ai niin Rieke oli taas kunnostautunut pienine hampaineen T:n piikkimatto on nykyään entinen matto ja kameran siirtopiuha kuville on tuhottu,samoin kännykän laturin johto.Notta taas opetellaan kantapään kautta asioita,ehkä se joskus oppii tai sitten ei.
Tällaista näissä nurkissa viime aikoina.Ehkäpä ensi kerralla tulee kuvapläjäys kopparnäsin retkestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti